H2O Branding

H2O Branding er specialister i at trykke virksomhedens logo og slogan med serigrafitryk  direkte på en eksklusiv og anderledes vandflaske.

Flasken er døbt Long Neck og ser du et af de mange foto af flasken ved du straks hvorfor. Med serigrafitryk direkte på flasken, skiller den lille Long Neck sig væsentlig ud fra de traditionelle logo vandflasker med papirlabel omkring.

Den færdige vandflaske med logo er helt igennem et kvalitetsprodukt og er ikke et industriprodukt i stil med de traditionelle label vandflasker.

Det hele starter med en kvalitets preform med vægt helt op til 23 gram, der blæses op i form til en 330 ml. flaske – Long Neck. (En traditionel vandflaske ligger på omkring 16 gram som blæses op til en 500 ml. vandflaske ). Den gode kvalitet på preform betyder, at flasken er stabil nok til at trykke. en sidegevinst er, at den kan holde i lang tid som drikkeflaske og beholde det eksklusive look.

Vandet kommer fra Husumer Mineralbrunnen, 34 km. syd for den danske grænse. Virksomheden er højt certificeret – og vandet smager som vand fra den danske hede.

H2O Branding lægger vægt på, at skille sig ud fra mængden og tilbyde utraditionelle løsninger, når det gælder logovand til virksomheder

Client: H2O Branding Skills: Produktfilm / branding, Virksomhedspræsentation Website: h2obranding.dk