HairMaker

HairMaker lancerer nu i Danmark disse revolutionerende produkter for mænd og kvinder, der vil skjule hårtabet! Efter stor succes i udlandet vælger HairMaker at introducere sine effektive produkter i hjemlandet og gøre hverdagen lettere for alle, der lider af hårtab. Den nye form for hårstyling hjælper med at skabe et fyldigere og flottere hår!

For tidligt hårtab bliver et mere og mere udbredt problem blandt både mænd og kvinder, og måske har du også oplevet flere kunder i salonen, som er ved at blive lidt tynde i toppen.

Med HairMaker Build kan man nu style sit hår til en fyldigere frisure. Håret bygges op for en dag, så hårtabet skjules en nem og naturlig måde. Serien består af tre produkter: HairMaker Build, der består af bomuldsfibre, som fæstner sig til hårstråene, HairMaker Fix Spray der sikrer et fantastisk og holdbart resultat resten af dagen, samt HairMaker Wash, der nemt vasker bomuldfibrene ud om aftenen. Det tager kun et øjeblik om morgenen og en hurtig hårvask, når dagen er slut.

Client: HairMaker Skills: Produktfilm / branding, Virksomhedspræsentation