Kosmetisk Klinik Prismet – Brystforstørrelse

Kosmetisk Klinik Prismet er en privat klinik, der tilbyder kosmetiske plastikkirurgiske behandlinger udført af speciallæger og specialister i plastik- og kosmetisk kirurgi.

Klinikken ledes af Eric Olesen, overlæge og speciallæge i plastikkirurgi. Uddannet på Rigshospitalet og Odense Universitetshospital og overlæge ved Plastikkirurgisk afdeling, Aalborg Sygehus, 2005-2007.

Kosmetisk Klinik, Prismet er beliggende i Speciallægernes hus Prismet. Byggeriet er markant og moderne, lige overfor Den Gamle By.

Speciallægernes hus råder over et begrænset antal gratis parkeringspladser i egen parkeringskælder, der er desuden et stort antal betalingspladser på pladsen uden for bygningen. Der er handikapvenlige adgangsforhold fra parkeringskælderen med adgang til behandlings-etagerne med elevator.

Klinikken er beliggende på 2. sal, hvor der bydes velkommen i behagelige og trygge omgivelser. Vi råder over to operationslejer og tre sengepladser – vi har således ikke flere patienter indlagt adgangen, end at man kan bevare overblikket.

På Kosmetisk Klinik, Prismet bliver Du kun opereret af speciallæger og specialister i plastik- og kosmetisk kirurgi. Der opereres kun plastikkirurgi på klinikken; det gør vi til gengæld hver dag, fem dage om ugen. Derfor er vi naturligt nok rigtig gode til det.

Client: Kosmetisk Klinik Prismet Skills: Virksomhedspræsentation Website: plastikkirurgi-prismet.dk/