Vila – Bestseller – Shake Your Wish

VILA FACTS

VILA A/S blev grundlagt i 1993 og er en del af BESTSELLER A/S, som er en 100 % familieejet virksomhed grundlagt i Danmark i 1975. I dag har VILA butikker i Skandinavien, Schweitz, Østrig, Holland, Tyskland, Irland, Estland samt på Færøerne og Island. VILA har mere end 1500 engros-kunder i hele Europa.
VILA ønsker at skabe kvalitetsprodukter til tilgængelige priser og derved gøre det muligt for piger at klæde sig fantastisk og feminint, uden at gå på kompromis med stil, kvalitet og de seneste trends.

ANSVARLIG PRODUKTION 

Som en del af BESTSELLER mener vi, at mennesker og miljøet er lige så vigtige som de produkter, vi fremstiller.
Omkring 1000 fabrikker verden over producerer for BESTSELLER hver dag, og VILA tror på at gensidig tillid, dialog, træning og udvikling er vigtige faktorer, som kan hjælpe med at skabe en fælles forståelse af, hvordan et godt arbejdsmiljø skal være.

BESTSELLERs adfærdskodeks tydeliggør, over for deres kolleger, leverandører og kunder, hvilke forventninger og krav til arbejdsmiljøer, som der er til alle led i BESTSELLER leverandørkæde. Et team af BESTSELLER-ansatte arbejder udelukkende med deres adfærdskodeks i de lande, hvor vores produkter fremstilles.
BESTSELLERs adfærdskodeks er en integreret del af deres dag-til-dag aktiviteter og de afgørelser, som de træffer. Deres adfærdskodeks er ingen garanti, men den hjælper dem til at yde deres til forbedring af betingelserne på deres fabrikker. Det er imidlertid en løbende proces, der aldrig slutter. Det vigtigste for dem er, at de oplever løbende udvikling. Så længe det er tilfældet, fortsætter de samarbejdet med deres leverandører.

Client: Vila - Bestseller Skills: Reklamefilm Website: shakeyourwish.com/