Online Film

Film kan noget, tekst og billeder ikke kan. Med en film på dit website kan du demonstrere dit produkt eller dine serviceydelser på en helt ny måde. Og omkostningerne er endda til at overskue.
Film er en moderne og effektiv form for kommunikation, der kan gøre en mærkbar forskel for dit website og din online markedsføring:

1. SØGEMASKINERNE ELSKER FILM

Google er vild med film på websites, så med en film kan du effektivt optimere din hjemmeside, så den lettere ryger til tops i søgeresultaterne, når dine kunder søger på de ord og sætninger, der er relevante for din branche.

2. DON´T TELL IT – SHOW IT

Når man surfer på nettet, bliver man mødt af rigtig meget tekst. Så godt som alle hjemmesider består af utallige tekstblokke af svingende kvalitet, og derfor er det let at fange de besøgendes opmærksomhed med film af høj kvalitet.

Med en film tilbyder du dine kunder en visuel oplevelse, der giver dem muligheden for at se noget i stedet for at læse noget. På den måde giver du de besøgende på dit website flere indgangsvinkler, og det øger chancen for, at dit budskab får den opmærksomhed, det fortjener.

3. HOLD PÅ DINE KUNDER

Med en professionelt produceret film, kan du lokke de besøgende på dit website til at blive hængende lidt længere. Tekstblokke kan hurtigt skimmes, men en film af høj kvalitet, vil de fleste tage sig tid til at se til ende.
Derfor kan en god film gøre dit website mere fængende, og det kan i sidste ende øge din omsætning

4. INDGYD TILLID

Film handler om følelser. Det ved alle, der har brugt tid i biografens mørke, men de færreste er klar over, at en præsentationsvideo også kan vække følelser ved dem, der ser den. Følelser der senere kan få betydning for købsbeslutninger.
Når din film fremstilles professionelt, arbejdes der bevidst med hvilke følelser, filmen skal kalde frem, og hos Hey Film ved vi, hvordan man indgyder tillid og købelyst.

5. FILM PÅ KOMMANDO

Når du lægger en præsentationsfilm op på dit website, er det modtageren selv, der bestemmer om og i givet fald hvornår, vedkommende ønsker at se den. Den valgfrihed betyder ifølge flere undersøgelser, at dine potentielle kunder vil opfatte budskabet i filmen mere positivt i forhold til en kommunikationsform, de var blevet påtvunget.

6. FILM KAN BRUGES TIL MEGET

En film, der er lavet for at præsentere dit firma eller dit produkt på et website, kan også bruges i andre sammenhænge. Man kan for eksempel vælge at distribuere filmen på DVD og anvende den som et generelt salgsværktøj., eller man kan vælge at vide den på messestande med videre.

KONTAKT OS PÅ:

Mail: [email protected]
Tlf.: 72 31 21 31