Om os

ERFARING OG EKSPERTISE

Når du overlader dit filmprojekt til Hey Film, kan du være sikker på, at din film har vores fulde opmærksomhed fra start til slut – uanset type, størrelse og budget.

Vi arbejder løbende på at forbedre og forfine vores metoder, så de film, vi producerer hele tiden bliver bedre både teknisk og æstetisk. Vores ambitionsniveau er højt, og vi sætter en ære i at udføre et professionelt stykke arbejde – hver gang.

Vi har et bredt netværk og samarbejder med dygtige folk, der er eksperter på hver deres område. Derfor er vi i stand til at løfte så godt som alle opgaver uanset type og størrelse.

Film kan gøre komplicerede sammenhænge lette at forstå. Vores mål er at få dit budskab ud på den bedst mulige måde – at processen samtidig glider let og ubesværet, er kun et plus.

VI LEVERER PROFESSIONELLE FILM DER SENDER POSITIVE SIGNALER

Når vi producerer din præsentationsvideo, er du sikret et professionelt produkt, der kommunikerer dit budskab klart ud til din målgruppe.

Vi ved ikke bare en masse om film – vi ved også en masse om mennesker – og den viden kan du få glæde af.  Hos Hey Film er en god film nemlig ikke bare et teknisk vidunder – det er en effektiv kommunikationsform, der får dit budskab ud i det rette forum.

Vi kan hjælpe med alle aspekter omkring din film og brugen af den, og vi er også leveringsdygtige i kameramænd og klippere, hvis du mangler mandskab til en videooptagelse eller skal have hjælp til videoredigering.

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan visualisere dine visioner, mål og produkter og hvor billigt, det kan gøres, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

KONTAKT OS PÅ:

Mail: [email protected]
Tlf.: 72 31 21 31